Friday, November 12, 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010

Di hari jumaat yang indah dan panas terik ni mom nak sertai contest tayang gigi comel yang dianjurkan oleh RICH MOM DIARY. Contest akan berakhir 3 Disember 2010 nanti. Jadi pada yang nak join sekali sila la klik sini .

Syarat utama contest ni ialah sekeping gambar tayang gigi anak anda.Jadi kat bawah ni mom tampalkan gambar adik Ezra yang tengah tayang 6 batang gigi dengan bangga. 6 batang gigi tu lah yang selalu buat lengan dan bahu mom lebam-lebam kena gigitan. (Paling ngeri bila menyusu badan dan bolehla pulak si kecik ni gigit..para ibu-ibu yang breastfeeding faham la.. sakit wooo...)


Nama: Reinhart J.Ezra Marflienc
D.o.B: 23 August 2009
Age:1 year 2 month
Hobby: Kecik lagik ni,tapi ikut pemerhatian mom tiap kali ada
lagu-lagu dekat Tv dia akan
cepat-cepat berdiri depan tv.
Jadi hobi adik ezra Suka nyanyi dan dengar muzik ..

Berapa batang gigi sekarang? :Gambar ni masa dia 11 bulan.sekarang dah ada 8 batang.


Ps - Thanks pada Puan Harlinda Halim atas contest yang best ni.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails