Thursday, November 11, 2010

Lelaki Handsome ++ Berbudi bahasa ..

Eh! ada lagi ke lelaki handsome ++ berbudi bahasa sekarang ni ..???
Banyak gadis-gadis yang cakap nooooooooo.... Lelaki handsome playboy,berlagak,sombong , menyampah," elehh girlfriend dia tu bangga la tu dapat lelaki handsome sekejap lagi kau kena tinggal baru la kau tau .. "" tu lah laki dia handsome sangat entah yang tu dah bini ke berapa .."
Adei .. bermacam-macam kata nista pulak lelaki handsome ni dapat kan. Betul ke tak de yang baik ni?

Tapikan ..

Pagi tadi time mom beli newspaper mom ada nampak seorang lelaki handsome, kulit putih .. rambut hitam ikal , bibir merah .. sangat sopan dan berbudi bahasa .ceritanya macam ni, Ada seorang makcik dekat kedai tu, dia nak beli susu tapi dia tak sampai sebab rak tu tinggi .. tuan punya kedai tu buat bodoh je (ntah macam tak nak berniaga je kan ..) padahal makcik tu dah lam dekat situ tau terkial-kial nak ambik susu kat atas tu. Mom ni pun kurang ketinggian juga.Tak dapat nak tolong .. well lelaki handsome yang baru masuk kedai tu nampak je makcik yang dalam kesusahan tu terus offer bantuan. Pastu muka dia pun tak habis dengan senyuman tau. Eh!Eh! baiknye budak ni .. dalam hati mom la. Dahla handsome + sopan malah bawa kereta pun cukup best juga.. Volkswagen Golf Gti.

+ + Sopan = Wow!!
gambar hiasan dari Yahoo je ni ... tapi ada la lebih kurang macam ni orangnye..
well gambar lelaki ni pelakon korea
Lee Dong-wook dan kereta Volkswagen Golf Gti
.


Dan bila mom khabar dekat teman-teman , mereka mula la cakap.. "Ye ke? Mesti pondan agak nye tu". " Ala dekat situ je dia sopan.. dekat luar mesti sama je.. ".
Ternyata lelaki-lelaki handsome memang dilabelkan dengan perkara negatif saja.





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails