Wednesday, November 24, 2010

Hadiah Baby&Me GA oleh Nia dah sampai.

3 hari tak dapat jengah blog mom ni.Rindu nak baca update dari kawan-kawan blogger.
Ni mom nak story ..biarpun dekat Johor Bahru ni hujan sekaligus mood orang pun mendung dan sikit punya ngantuk .. namun Thanks pada encik Posmen yang gigih juga menghantar surat walaupun hujan.Alahai .. basah jugak surat mom ni. Tengok sampul surat besar je hohoho mom dah tau mesti hadiah GA.



Ni la dia GiveAway dari blog Nia ~Baby & Me . Key Chain Penyu Pulau Perhentian dan Buku Resepi Creative Recipes with Bread. Buku tu sebagai tanda minta maaf sebab lambat pos. Laa.. tak kisah pun la Nia.Faham juga la masing-masing sibuk dengan kerja dan keluarga.Mom hari tu buat GA pun lambat pos hadiah.Memang gelabah juga risau nanti ada yang kecik hati.


Ps- Nia ni Cikgu dekat SMK Seksyen 24 ye .. (^^o) .. thanks ya dear.


2 comments:

ekinashikin said...

boleh la anne masak2 pas ni..hehe

Cik Chenta said...

dear . . anda di tag http://gadisgulakapas.blogspot.com/2010/11/superstar-blogger-award.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails