Monday, November 1, 2010

Geram+Kelam kabut+Rezeki pada 1/11/2010

Hari ini penuh warna warni dalam catatan perjalanan kehidupan mom.

Semalam tak sempat nak belanja dapur sebab seharian ada tamu dekat rumah. Mom cadang nak pergi pasar awal pagi.Bangun pukul 6.30am dah sampai setengah jalan pergi pasar tu,tengok jalan jam.. Pelik! Mesti ada hal dekat depan.Tengok kereta-kereta kat depan macam tak gerak-gerak , mom ambil jalan kecil pusing balik rumah.


Kebiasaan 1hb ialah hari yang sibuk untuk siapkan report bulanan akaun. Gaya kerja mom time kerja ialah kerja straight sampai siap. Selagi tak siap mom tak akan rehat or buat kerja lain. But hari ni apasai la boss kejap-kejap suruh gi bank , kejap suruh buat itu dan ini. Mom pulak jadi kelam kabut. Nggrrrrrr ....


But .. FuH!!! Rezeki mom hari ni. Mom tersenarai pemenang dalam 2 GA.

1. GA KECANTIKAN (semua peserta ialah pemenang..best!)
2. GA Baby & Me


Ps - (^^o)


2 comments:

kakyong said...

tahnah Anne...
2 sekaligus rezeki tu.. ;)

Anne said...

Hmm semoga November ini kita semua diberikan banyak rezeki ye kak yong.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails