Saturday, November 6, 2010

Fatine = Mohd Fadzil bin Min Bahari




Eh! Siapa dia ni?Artis ke? Tak kenal pun .. Well pengantin perempuan ni ialah Fatine atau pun nama sebenarnya Mohd Fadzil bin Min Bahari. Hah!! Apa .. Salah ke? Mohd ?? Betul la. Fatine 36,merupakan warga malaysia yang telah berkahwin dengan seorang warga British Ian Young 30. Cerita ni dah lama la sebenarnya,dah setahun pun berlalu.. mom yang tengah blogwalking ke blog Mazidul yang tv3 tu ,terbaca pulak pasal entry ni. Dah lama tapi mom baru tahu sekarang cerita ini. Tarikh entry dekat blog Mazidul ialah 29/11/2009. Entah macam mana kisah selanjutnya pasal Fatine ye.. Sebab dekat entry tu mengatakan Fatine kena balik Malaysia untuk renew visa dan mungkin akan berdepan dengan undang-undang kerana yalah kat Malaysia ni mana boleh kahwin sejenis kan.

Langsung tak nampak dia ni ialah lelaki kan.Menurut sumber yang mom baca iaitu online news TheSun UK Ian juga langsung tidak tahu jantina sebenar Fatine.



Ps - Hmm .. macam-macam kan dunia sekarang.Sometime bila nampak golongan ini mom ingin sangat bertanya question , Why jadi macam tu? Tapi tak pernah lagi sebab takut pulak tak pasal-pasal mereka mengamuk dan tenaga lelaki mereka keluar.

Nak tau lanjut cerita ni boleh klik BERSAMA MAZIDUL dan THE SUN UK. Semua gambar dan berita mom dapat dari 2 website ni.



4 comments:

kakyong said...

dah kahwin pun suami dia tak tahu ke dia tu bukan perempuan tulen...

uh uh... tiada kata ...

♥♥syahadah♥♥ said...

dunia oh dunia....tu lah dia anne

zmah said...

Dunia sekarang pelbagai ragam.

haszuraidah ishak said...

husband dia tak tau ek? iskh..iskh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails