Wednesday, October 20, 2010

Tentang Seseorang 1st GA


Memanjang entry pasal giveaway kan. KOrang boring ke?
Jangan la korang boring visit-visit mom pulak. kesunyian mom dekat alam maya yang tak ada sempadan ni kalau korang tak visit.

Kalau korang boring juga jomlah join GA dari seorang blogger iaitu JUE yang bakal menjadi ibu 244 hari lagi ( yang ni mom tengok dari Babystrology dekat blog beliau) . syarat-syarat :

1) Anda mestilah seorang blogger dan ada blog sendiri...
2) mesti menjadi Follower TeNtANg sESeORaNg dan add dlm Blog List
3) Buat satu entry tentang GA ni..

4) Tajuk entry mesti " TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway"

5) Copy and paste banner GA ni kat entry dan sidebar beserta link ke blog ni..

6) Tag 2 orang kwn dan pastikan kwn anda tahu yg dia di tag..

7) tinggalkan link comment anda di entry ini untuk Jue jenguk nanti..

Untuk Tag pulak mom pilih

HAS
Cik Puan Gaban

(telah di bagitau melalui shoutmix memasing)
GA berakhir 13/11/2010.

PS - thanks Jue for untuk GA yang best 100x !!




4 comments:

haszuraidah ishak said...

oret..thanks tag me..mesti join nih..good luck to u..

Lelord said...

heheh nak join gak le

muffins Jue said...

Jue dtg jenguk n3..
tq 4 joining..
lulus! Gud luck mom :)

Anne said...

join jangan tak join..mana tau lucky kan.hehehe

thanks jue for the best 100x GA.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails