Tuesday, October 12, 2010

Result 1st GA Mom !



Seperti yang sedia maklum GA mom sudah berakhir semalam. 70 penyertaan semuanya.Terima kasih yang sudi menyertai GA mom ni.Awal pagi tadi mom dah buat lucky draw , guna random number genarator saja. Mula-mula nak juga minta tolong si abang tapi dah 2 hari abang dan adik demam selesema.Then tak jadik la , mom buat sendiri jek la.
Mom nak cari 3 pemenang so mom tekan button generate number tu 3 kali.Tak ada pilih-pilih kasih ni,keputusan dijamin adil dan saksama..


so dengan happy mom nak umumkan 3 Pemenang GA mom yang lucky tu..

Pemenang Bertuah 1st
Avon Baby wash & shampoo(200ml)
NO.13 - Miza Yusof

Pemenang bertuah 2nd
Avon Baby Soothing Oil(200ml)
NO.65 - Jieda


Pemenang bertuah 3th
Avon Baby Moisturizing Lotion(200ml)
NO.56 - Purple


Tahniah ye pada pemenang bertuah.Yang tak bertuah jangan bersedih lain hari mom buat GA jangan lupa join lagi.Mungkin giliran anda pula yang bertuah.Tuah ayam nampak di kaki tuah orang siapa yang tahu kan. Kepada 3 pemenang bertuah diatas sila tinggalkan nama dan alamat rumah anda ye. Mom akan poskan hadiah pada 18/10/10 nanti.



Ps- sepanjang mom menyertai GA baru 3 hadiah je yang mom dapat.hehe ..




21 comments:

Cute MuM said...

nape nama pemenang pertama dan kedua sama?

xder luck...
tahniah pada pemenang..

kakyong said...

ohhooo.. kakyong tdk bertuah kali ni...
tahniah buat yg bertuah

Momma Mia said...

Tahniah utk yg bertuah tuh...

ctnurkhijah said...

tahniah pada yang menang..
kena p beli sendiri la nampak gayanya...

nad said...

ruginye , saya no 66 :(

nadiah said...

tahniah semua pemenang

bardboo said...

tahniah semua yg menag.. =)

LyNn'Azlina said...

ala..xder rezeki..saya no.14....
tahniah pada winner yg lucky yer

Nur Qistina said...

tahniah pada pemenang..=)

fathiah said...

tahniah pada pemenang :)

Jieda said...

Alhamdulillah..rezeki saya lagi.Tak rugi join di saat akhir

Anne said...

cute mum - tadi masa mula-mula publish tersalah.maaf ye.Nama je tak tertukar tapi nombor memang 65.Maaf ye.

Anne said...

yang tak lucky kali ni jangan sedih-sedih.. ada produk best-best dari avon mom buat giveaway lagi. (^^o)

Purple said...

tq anne... syukur dpt hadiah buat kali ke2.. no 3 lagi..

haszuraidah ishak said...

tahniah buat yang bertuah..

muffins Jue said...

congrate tuk sume pemenang..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

tahniah pd yg menang.. reski u all.. :) anne, nanti buat GA lagi ek! hehehe

Anne said...

yes..nanti pasti akan buat GA lagi..(^^o)..

pada 3 orang pemenang bertuah tu, please beri alamat surat menyurat ye.

boleh email dekat rich_joel@yahoo.com
setakat ni mom belum terima alamat dari ketiga-tiga pemenang..TQ

Jieda said...

Salam..dah email butir2nya

Miza Yusof said...

miza dh emailkan butir-butirnya :)

Purple said...

baru je email.. tq sbb ingatkan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails