Friday, October 29, 2010

Mayat Budak Dalam Beg!!

sumber berita dan gambar~ harian metro online

AMPANG: Mayat seorang remaja perempuan dipercayai dibunuh ditemui dalam beg pakaian berwarna hitam dengan tubuh dan kakinya dilipat bersama-sama sejumlah pakaian, semalam.

Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin dan Ahmad Tajol Ansar Ibrahim am@hmetro.com.my Beg berisi mayat itu ditemui pekerja bengkel berhampiran kawasan semak di tepi parit tidak jauh dari tanah rizab Jabatan Bomba dan Penyelamat di Jalan Ukay Perdana, Hulu Klang, kira-kira jam 3.30 petang. Nak baca lebih lanjut klik sini ..

Takut mom baca berita sekarang ni.. Orang kita ganas dan kejam. Apa sebenarnya yang pembunuh tu fikir masa dia bunuh orang.Tak ada ke rasa takut , rasa bersalah. Memang tak mungkin dilakukan oleh seorang yang waras kan.Tapi rata-rata penjenayah yang ditangkap tu semua nya berfikiran waras kan.


gambar ni di ambil dari kosmo online

Bayangkan budak 12 tahun yang di bunuh disumbat dalam beg ni pulak. Pelik pulak mom nampak pakaian tu.. Dibuang dengan pakaian dia sekali ke????

Ps - Dunia semakin hancurrrr..


2 comments:

AMIRA IS MIRA said...

kesian budak kecik tue...tak pasal2 jadi mangsa. mesti die menangis tak ada siapa yg peduli

Anne said...

mira- selepas siasatan lebih lanjut bukan budak la mira.. awal 20-an. badan je yang kecik dan mungkin bukan warga malayasia. But yalah still manusia juga kan.kesian .. tak tau apa hal.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails