Tuesday, October 19, 2010

Hadiah 1st Giveaway Mom belum berpos ..

Seperti title entry hari ni .. Hadiah 1st Giveaway Mom belum berpos .. maaf ye kepada pemenang bertuah.mesti korang tertunggu-tunggu apesal abang posmen ni tak sampai-sampai bawa hadiah GA. Mom dah bagitau 18/10/10 mom akan pos but but mom betul tak sempat. Mom tersangat la busy sebab boss pulak cuti-cuti Malaysia.. eh! bukan malaysia.. boss cuti-cuti ke Spain & Germany .. (best je boss kan. Tugas-tugas pulak tergantung-gantung dekat bahu mom.. Kalau ada ole-ole ok la jugak. ) Siap pesan ngan kita lagik kalau tak ada hal mustahak jangan kol-kol roaming mahal .. And m0m kerani cabuk ni jugak yang kena 8 jam duduk office tak boleh keluar sebab tak ada orang incharge and customer pulak datang bukan nak tengok masa tu kita tengah lunch hour ke..

Hah.. Tengok dah berbalut-balut tu tinggal nak diposkan je.
Jadi pada para pemenang.. MAAF 100x sebab mom lambat nak pos.


PS - pada Miza , Jieda & Purple .. mom tak terror bab pembungkusan tau. Dalam tu siap mom letak newspaper supaya botol-botol tu tak bergoncang-goncang. Macam selekeh je mom.





3 comments:

kakyong said...

heheh.. lucu la u ni anne...

Anne said...

betul la kak yong.. anne rasa tak sedap hati je.sampai susah nak tido sebab mungkir janji. (--) ..

tapi syukurla pada pukul 8.40 pagi tadi semua bungkusan dah di send via poslaju .. (^^o)harap selamat la sampai .

Purple said...

anne,
dah terima hadiah semalam.. tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails