Thursday, October 7, 2010

Comei lotte contest by jaijina

tadi tengah ronda-ronda petang then jumpa contest ni dekat blog kak yong .. hehe.walaupun tak di tag oleh kak yong tapi mom dengan malu-malu kucing nak juga join contest ni.Lumayan ni hadiahnye.Hehehe disamping suka-suka untuk menghilangkan stress k. Kalau korang nak join sekaki klik sini untuk join..

Nama kanak-kanak:Richard Joel
Umur:3 tahun 8 bulan
Nama Ibu: Anne Nampat.

Masa ni si abang tengah gigih belajar nak buat "peace".. Susah sangat ke nak buat tu ???
Pastu dah berjaya belajar dia panggil mom ambil 1 gambar.Tengok mummy abang sudah pandai.. (^^o) oo.. mummy sweet little boy (Mom pun heran juga kenapa dia nak sangat buat "peace" tu.)

mom nak tag cik puan gaban , hada dan cikgu Ayu..

Ps -thanks kepada penganjur untuk GA yang best ini (^^0)

1 comment:

Momma Mia said...

Henchem nyer dia
Good luck!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails