Thursday, September 30, 2010

TopsyTurvyMum 1st Lucky Draw(Sticky Entry)

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


Ps- Jom Join..Klik sini

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Thanks sudi join..
GOOD LUCK!:)

kakyong said...

bestnya.. nak join jugak le GA ni...

Anne said...

jom kak yong join..set pinggan mangkuk tu,memang best!

TopsyTurvyMum said...

59

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails