Tuesday, September 21, 2010

Penjagaan Kulit Bayi by Avon.



Korang pernah dengar Avon tak?
Tak kan tak pernah .. Bagi yang tak pernah dengar tu boleh klik sini (kalau berminat la..)

Sebelum ni produk avon merangkumi produk penjagaan kulit , perfume , accessories seperti kerongsang , pakaian dalam , shower & shampoo ,losyen , deodorant sahaja. Tapi sejak kebelakangan ini mom lihat semakin bertambah pulak. masa raya hari tu Avon ada keluarkan tudung dan langsir dan yang terbaru pulak Avon telah melancarkan produk penjagaan kulit bayi dengan duta produk Linda Jasmine dan puterinya Tengku Ratu Haidar.
Produk ni akan start di jual pada OCktober 2010 nanti.

maaf la gambar tak cantik pulak.. scanner problem kot..


Terdapat 3 produk iaitu

Avon Baby wash & shampoo
Avon Baby Soothing Oil
Avon Baby Moisturizing Lotion

Produk ini mengandungi aloe yang terkenal dengan kesan melembap dan menenangkan , vitamin E untuk anti oksidan dan melembap ,chamomile untuk menenangkan dan produk ini juga adalah tanpa alkohol , bahan pewarna dan paraben. Baunya memang wangi tau.

ps - pstttt... korang nak tak produk ni free. well stay tune la yee .. nanti mom akan buat GA.









4 comments:

♥♥syahadah♥♥ said...

nak nak..klu free saya nak..hehehhe

Anne said...

hada.. jom join contest anne.

ummiprincesses said...

nak juga

Anne said...

join GA mana tau dapat jadi lucky person untuk dapat produk ni. (^^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails