Tuesday, September 21, 2010

Hairclips Frenzy !!

mom tadi tengah blog walking and terjumpa 1 blogshop hairclips.
Dalam hati mom Wow! Cutenye!
Tak percaya?




Tengok la ... kreatif sungguh jari-jemari tuan punya blogshop kan .Kalau sesiapa yang ada anak perempuan tu mesti dia nak minta semua ni. Mom pon cair juga dek kecomelan nya. Dulu-dulu time mom sekolah mom memang minat sangat sepit-sepit rambut ni. Tapi masa tu cuma boleh guna sepit kaler hitam , biru or putih saja. Kalau pakai yang kaler-kaler macam ni kena rampas dengan cikgu disiplin la jawapnya.




Puas tak menjamu mata dengan gambar-gambar ni.. kalau tak puas lagik atau maybe puteri kesayangan korang dah meronta-ronta minta dibelikan sila la kunjungi blogshop ni dekat
http://tamujajakraf.blogspot.com





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails