Friday, August 13, 2010

Rambut dan Shampoo.




Hari ni mom nak kongsi sedikit pasal rambut dan shampoo. Ramai antara kita tidak ada masalah dengan rambut.Tapi bukan sedikit juga yang pening kepala dengan masalah rambut ni. Antara orang yang pening-pening kepala tu mom la. Rambut dekat hujung kering tapi dekat kulit kepala tu oily pulak,frizzy lagik.. macam-macam shampoo dari yang murah ke mahal dah cuba tapi sama juga. Then 2 hari lepas selepas 30 minit membelek botol-botol shampoo dekat market sampai mulut promoter pun dah muncung..hehe mom ambil keputusan nak cuba Dove.Selama ni bukan tak nak cuba tapi produk dove ni kandungan pelembab dia tinggi tu yang mom fikir, kulit kepala dahla berminyak kalau pakai dove ni mesti makin teruk la masalah ni. Tapi kali ni mom nak cuba juga la.. Bila mom dah cuba eh! ok pulok shampoo ni.Takde la berminyak kepala ni. Rambut memang rasa lembap , lembut dan dove ni memang dapat uruskan rambut frizzy tu.
So kepada kawan-kawan semua yang belum temui shampoo yang seswaiii dengan rambut anda boleh cuba dove.


Ps- mom bukan kena upah company dove ni tau , hanya nak kongsi cerita yang benar.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails