Monday, August 30, 2010

Pekerja Kerajaan dapat 500.00..

Pekerja kerajaan dapat 500.00.. Kawan-kawan mom yang kerja dengan gov tu semua asyik cerita pasal ni saja.Well tahniah la untuk yang dapat tu. Tak putus-putus mereka cerita dekat mom pasal bestnye kerja dengan government.Siap tanya-tanya lagi apasal la mom ni tak kerja dengan government. Bukan rezeki mom la tu.Bukan tak hantar borang SPA8 dan bukan juga tak pernah dapat surat interbiu..tapi mungkin bukan rezeki mom kerja dengan government kan..nak buat macam mana. Hmm..kadang rasa sedih and geram ada juga singgah di hati mom ni, napa la tak dapat-dapat .mom ni tak ada ciri-ciri yang di kehendaki ke..Hehe..


Menurut suratkhabar KOSMO yang mom baca 500.00 tu menunjukkan keprihatinan dan insentif kerajaan kepada kakitangan kerajaan. Bestnya kan.. yang pekerja swasta ni tak ada pembelaan ke? sian kami .. kalau nak naik gaji setahun sekali mcm gov tu memang tak ada. kalau ada tu siap kami kena tulis surat rasmi kenapa nak naik gaji. kuikuikui


ps - boss.. i nak naik gaji. entry ni kira surat la ni ..













No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails