Tuesday, August 3, 2010

Kemeriahan Berbisnes Online..

Hello rakan-rakan blogger. Sekarang ni nampaknya blogshop tumbuh macam cendawan lepas hujan. Macam-macam barang di jual secara online.Pakaian baby,pakaian mama baby,barut, cloth diaper,cenderahati..macam2 la. 20July2010 yang lalu saya pun dah opening kedai online. Jual macam-macam..buat masa ni jual barang baby saja.. sekarang tengah usaha la ni memperkenalkan kedai online ni. Bisnes online ni kena ada kepercayaan daripada orang.Bukan senang nak dapat kepercayaan daripada orang ni. Tengok blogshop kawan-kawan yang maju rasa syok tapi bila dah start nak buat sendiri baru tahu betapa susahnya nak maju..huhuhu..
so..kepada rakan-rakan semua kalau ada masa boleh la singgah kedai online saya yang kecik tu. Alamatnya dekat sini --- > http://nlittleshop.blogspot.com





pstt ~ tengah berangan nak jadi top blogshop hikhikhik







2 comments:

Cik Puan Gaban said...

Tahniah!! dah buka kedai online...semoga sukses selalu

Anne said...

thanks cik puan gaban.. (^^o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails