Saturday, August 7, 2010

CikPia's Birthday Giveaway..




Demam giveaway macam dah nak start lagi ni..Hehehe
Tak la kan..giveaway ni memang banyak sampai tak tau nak ikut mana satu.Macam nak ikut semua pun ada. Apa yang menarik hati untuk ikut giveaway cikpia ni ialah cadbury item tu. hehe siap highlight lagi ni.Mana tau rezeki menang dapat coklat cadbury tu kan.

syarat2nya :

1st : Mesti ada Blog yer..... (ok)

2nd : Jadi follower blog nie.... tapi tanak pun takper... kalau ketinggalan info waktu announce pemenang peserta bertuah nanti i tak amik port yer.... (dah follow)

3rd : Buat satu entry tajuk "cikpia's birthday giveaway". isi kandungan nya bebas tapi mesti ada at least 1 cadangan untuk i improve this blog.... he he..... (dah buat entry)

4th : Copy banner atas ni & letak kt sidebar u all & dalam entry pun kne ada banner ni tau.... (banner dah tampal)

5th : Jemput/tag kan seorang rakan blogger anda & dia mesti tau die di tag... (tag Cikgu Ayu)

6th : Inform penyertaan anda kat bwh post ni berserta URL ENTRY. (okies)

7th : tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 ogos 2010. makna kata 12.01 a.m. 26 ogos penyertaan dah tak diterima.

Untuk syarat 3rd tu cadangan saya ialah mungkin cikpia berminat nak tukar template blog tu jadi 3 column supaya blog nampak lebih anggun.

rasa dah cukup syarat dah ni kan cikpia.. k la thanks untuk giveaway yang best!

2 comments:

.s.o.f.i.a. said...

thanks for joining yer!!!! good luck.... penyertaan anda telah diterima.

Anne said...

thanks for ur giveaway yang best..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails