Wednesday, August 25, 2010

Alamak! En.Polis la..

sila patuhi kami ok..

Depan office mom ada 1 traffic light.
Pagi tadi mom nak collect cheque .. kelam kabut punya pasal traffic light depan office ni mom langgar. Lampu dah kuning time tu patut kena berenti dah la kan.. Mom masuk simpang je nampak En.polis lambai-lambaikan tangan suruh parking tepi. adei .... patutla motor tadi tergesa-gesa benti , dia dah nampak la en.polis tu. Yang mom ni parking tepi la. "Kak tengok ic , lesen" mom ni gelabah juga la cari lesen. sampai terbagi lesen yg dah tamat tempoh.

gambar ni di google..bukan situasi yg dicerita skang.. (^^)

"Lain hari kalau lampu dah nak merah tu kena la berenti ye kak".. "ok.ok.. " tersengih mcm kerang busuk saja la mom sambil angguk-angguk kepala. Malu la kereta yang lalu-lalang pandang-pandang je.Macam mom buat kesalahan bawa dadah dalam kereta pulok. Lain hari kena lebih peka la kan.Kalau tau benda penting nak buat kena la atur masa dengan lebih baik supaya tak kelam kabut!!

lega tak kena saman.. TQ En.Polis...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails